Oyun Adı: Kim Milyoner Olmak İster Hit: 145451
Kim Milyoner Olmak İster oyununu anlayın oynayın: Dünyanın en çok para kazandıran zeka oyunu Kim Milyoner Olmak İster flash oyunu ile karşınızdayız yapmanız gereken soruları size verilen süre içinde bilip 1 milyonu kazanmak 3 tane joker hakkınız var bunları istediğiniz soruda isteğiniz gibi kullanabilirsiniz.
2011 en iddalı Bilgi yarışması geçmiş dönemlere damgasını vuran ve Başvuru rekoru kıran program kim beşyüz milyar ister.
Kim Milyoner olmak ister Programına Online Başvurabilirsiniz. Kim Milyoner Olmak İster Yarışması Başvuru Formu ve detaylar için tıklayınız
Kim Milyoner Olmak İster – Atv – Online Başvuru Formu İçin Tıklayınız
Yarışmada toplam 12 soru yer alıyor. Bu on iki soruyu yanıtlamak için size 4 joker hakkı sunuluyor. Ayrıca 2 barajınız var. Baraj sorularını doğru yanıtladığınızda o ana kadar kazandığınız ödül her halukarda sizin oluyor.
Kim Milyoner Olmak İster 1 Milyon Almak için Kaç Soru Var, Kaç Soru Bilmek Gerek 12. soruyu da doğru yanıtlarsanız kazanacağınız ödül tam 1 Milyon TL.
Faccebooktan Takip Edin – Kim Milyoner Olmak İSter Facebook Sayfası http://www.facebook.com/kimmilyonerolmakister TrOyunlar iyi oyunlar diler..
Bütün Oyunlar
Çizgi FilmOyunları
Ameliyat Oyunları
Araba Yarışı Oyunları
Dövüş Oyunları
Yeni Oyunlar
Adam Öldürmece
Altın madencisi2 kişilik
KomikOyunlar
Beceri Oyunları
Kim Milyoner Olmak İster
 Paylaş Bilgisayarına Kaydet Arkadaşına Gönder Tam Ekran Yap
-->...Az Bekle.--> Açılıyor. <--
Oyunlar | online Oyunlar
İletişim | Levelli Oyunlar | Gizlilik Politikası
Etiketler
Kim milyar ister kim milyoner ne olma
YORUMLAR
Kim milyoner olmak ister bence eski yıllarında kim 1 milyon ister olmalıydı bence de böyle bir şey olmalı kim 500 milyar ister çok kötü

Düşüncen Nedir ?

GİRİŞ YAPIN ya da ÜYE OLUN